SERVICE

Hos Car Special klarer vi alle opgaver!

Med bl.a. mekanisk værksted, pladeværksted, stort reservedelslager, klargøringscenter samt udlejning af kundebiler på henholdsvis hvide og gule plader, tilbyder vi en bred vifte af serviceydelser.

Indskrivning

Køreglæde på dine betingelser. På værkstedet i indskrivningen møder du Ulrik Hansen, Nichlas Jensen og Ditte Persson, der har det overordnede overblik. De leder og fordeler arbejdet blandt de kvalificerede teknikere og rådgiver dig med hensyn til vedligeholdelsen og reparation af din bil.

Reparation/service

Bliv sikkert kørende. Som én af landets førende autoriserede forhandlere af KIA står vores værksted til rådighed med alle typer serviceeftersyn og reparationer på KIA biler. Og med vores professionelle og specialiserede team af KIA teknikere, der konstant er opdaterede med de nyeste kurser, går det altid hurtigt - dog med vægt på kvalitet og service. Derudover tilbyder vi kundebil i reparationsperioden med fri kilometer.

Pladeværksted

Når skaden er sket! Skulle du komme ud for et uheld, er du også godt hjulpet med at kende Car Special. Vores pladeværksted garanterer for et flot resultat. Vi laver arbejdet til millimeters præcision med vores topmoderne udstyr.

Klargøringscenter

Få en skinnende ren bil! Vores klargøringscenter er ekspertisemæssigt på højde med de professionelle bilklargøringsfirmaer, der findes i Danmark. Vi klarer alt fra en forårsklargøring til den komplette klargøring inkl. dybdepolering med lakkonservering.

Mød vores indskrivning

Ulrik Hansen, Værkstedschef

 

Please reload

Ditte Persson, Kundemodtager

 

Please reload

Nichlas Jensen, Garanti- & Kundeservicechef

 

Please reload

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores indskrivning, kan du kontakte os via nedenstående formular. Vi vender hurtigst muligt tilbage. 

Vi passer på dine personlige oplysninger, og vi bruger dem kun til at kontakte dig med henblik på at give dig den bedste service. Læs mere om vores privatlivspolitik her.

Car Special A/S
Industriskellet 9-13
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

 

Salgsafdelingen:

 

Mandag-fredag: 09.00-18.00
 

Lørdag: Lukket
 

Søndag: 11.00-16.00

 

Værksted og reservedele:

Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-17:00)

Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-17:00)

Telefontid: 08:00 – 17:00

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2015 by Car Special A/S