geag.jpg

KIA Sorento Plug-In Hybrid

NY KIA SORENTO BEKRÆFTET SOM PLUG-IN HYBRID MED LAVT EMISSIONSTAL OG HØJ YDELSE

Den nye KIA Sorento bliver en af de mest rummelige, praktiske og fleksible elektrificerede modeller på markedet.

KIA Motors har præsenteret den nye KIA Sorento Plug-in Hybrid – en lavemissions-udgave af mærkets globale SUV-flagskib. Den nye version kombinerer overlegne praktiske egenskaber og 7 sæder med lave driftsomkostninger og høj ydelse, hvilket gør SUV'en i D-segmentet endnu mere attraktiv.

I den nye variant kombineres en kraftfuld benzinmotor med turbo med en batteripakke med stor kapacitet og en højtydende elmotor, som gør det muligt at køre kortere ture på ren el og dermed uden emissioner. Plug-in Hybrid-varianten byder derudover på maksimal plads og alsidighed takket være den innovative platform til fjerde generation af Sorento, som fra starten er udviklet til elektrificerede drivlinjer. Med den nye platform og det store karrosseri byder Plug-in Hybrid-modellen på fremragende pladsforhold i kabinen og bagagerummet og plads til fem eller syv personer som i de øvrige modeller i modelprogrammet.

Salget af den nye KIA Sorento Plug-in Hybrid starter i begyndelsen af 2021 i udvalgte europæiske lande, og bilen er som standard omfattet af KIAs unikke garanti på 7 år/150.000 km.

Høj ydelse, få emissioner ved kørsel og design

Sorento Plug-in Hybrid er ikke blot den Sorento fra det europæiske modelprogram, som udleder færrest emissioner under kørsel, men også den mest kraftfulde model. Bilens hjerte i hybriddrivlinen med turbo er en 1,6-liters T-GDi-motor (turboladet benzinmotor med direkte indsprøjtning), som alene yder 180 hk og leverer et drejningsmoment på 265 Nm. Forbrændingsmotoren er kombineret med en højtydende litium-ion-polymer-batteripakke på 13,8 kWh og en kraftfuld elmotor, som yder 66,9 kW og et drejningsmoment på 304 Nm.

 

Tilsammen giver disse drivlinjekomponenter Sorento Plug-in Hybrid en systemydelse på op til 265 hk og et drejningsmoment på 350 Nm.

Sorento Plug-in Hybrid har en rent elektrisk rækkevidde, som vil være tilstrækkelig til at føreren kan køre de fleste kortere køreture på ren el. Den elektriske rækkevidde og CO2-emissionerne afventer endelig typegodkendelse og vil blive bekræftet af KIA, når vi nærmer os lanceringen.

Design og konstruktion

Bilen har et af klassens mest rummelige bagagerum, fordi den større batteripakke ikke optager plads i bagagerummet – op til 809 l (i modeller med syv sæder) eller 898 l (modeller med fem sæder), når to sæderækker er i brug. Når alle syv sæder er i brug i 7-personers modellerne, er bagagerumskapaciteten 175 l (179 l i hybridmodellen).

Visuelt har Sorento Plug-in Hybrid-modellerne samme moderne udvendige design som de øvrige varianter i modelrækken, og den eneste synlige forskel er "eco plug-in"-emblemer og ladeklappen bagest på bilen.

Indvendigt er kabinen også næsten uændret, selv om den komplet digitale instrumentenhed på 12,3" er nydesignet med ny grafik og nye instrumenter, der giver føreren et klart billede af drivlinjens status. Det giver føreren mulighed for at følge batteriets opladningsstatus, strømflowet og benzinmotorens ydelse i drivlinjen. Infotainmentsystemets touchscreen på 10,25" omfatter også en ny funktion, så føreren nemt kan finde ladestandere undervejs.

Interesseret?

Hvis den nye KIA Sorento Plug-In Hybrid har fanget din interesse kan du kontakte os via nedenstående formular. Vi vender hurtigst muligt tilbage, og så er du godt kørende inden længe. 

Vi passer på dine personlige oplysninger, og vi bruger dem kun til at kontakte dig med henblik på at give dig den bedste service. Læs mere om vores privatlivspolitik her.

Hvad synes du om bilen?

Vi vil rigtig gerne høre, hvad du synes om bilen, så efterlad gerne en kommentar i nedenstående boks. 

Car Special A/S
Industriskellet 9-13
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

Salgsafdeling:

Mandag-fredag: 09.00-18.00

Lørdag: Lukket

Søndag: 11.00-16.00

 

Værksted og reservedele:

​Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-17:00)

​Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-17:00)

Telefontid: 08:00 – 17:00

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2015 by Car Special A/S