Hvorfor vælge KIA Ishøj som din bilforhandler?

KIA Motors øjner en spændende fremtid

Koreanske KIA Corporation anvender verdens mest avancerede teknologi til udvikling og produktion af økonomiske, miljøvenlige & sikre biler. Og med KIAs igangværende designmæssige revolution, der viser kraftulde og dristige designs med et følelsesmæssig appeal - samt med verdens mest effektive bilfabrikker beliggende i Europa – og som udelukkende producerer biler udviklet til det europæiske publikum – er det en interessant fremtid, du vil se og opleve fra KIA.

Vælg forhandler med omtanke

Vælg forhandler lige så omhyggeligt, som du vælger bil.
For de allerfleste er omkostningerne ved at holde sig mobil en væsentlig post på budgettet. Vores afgiftssystemer gør, at det er dyrt at være bilejer, så det er klart, at der bliver fokuseret ekstra meget på økonomi; ved køb, salg og vedligeholdelse af familiens bil. Som forhandler møder vi alle typer mennesker på alle stadier som bilejer: Førstegangskøbere, entusiaster, pragmatikere, erhvervsbilister osv.

Vi gør bilen personlig

Som udgangspunkt er alle biler, som forlader fabrikkens samlebånd, fuldstændig ens. Men du har sikkert allerede bemærket, at det er svært at finde 2 biler, som er helt identiske, når de holder på gaden, for der sker noget! Vi gør bilen ’personlig’; andre gulvmåtter, en holder til mobilen, en anden radio m.m.

Vi hjælper dig med at skabe forskellen

Vi ser derfor frem til at byde dig velkommen i vores butik, hvor du altid har mulighed for at se og prøvekøre alle de nye KIA modeller eller en af de attraktive brugte biler, vi har på lager.

KIA stræber efter toppen

Som opfølgning på KIA koncernens unikke og innovative 7 års KIA garanti på ALLE modeller, vil den fremadrettede strategi fokusere på innovative løsninger, såvel som designs med appeal til progressive kunder. KIA vil være FORAN!

Hos os er du sikret de bedst tænkelige vilkår

Alle med forskellige behov, men fælles for alle er, at de vil gøre en god handel. Vi er gode til den gode handel, og vi er gode til at håndtere den proces, der gør den totale oplevelse positiv. Rådgivning om valg af den model, der passer til dig – og de sidste justeringer, som gør bilen til din er en høj prioritet hos os. Finansiering, ekstraudstyr, serviceaftale og forsikring er også emner, vi kan håndtere.

Mød vores salgsafdeling

Flemming Aagaard, Brand Manager

 

Please reload

Martin Nygaard, Product Genius

 

Please reload

Søren Laursen, Senior Salgsrådgiver

 

Please reload

Mark Thillemann, Salgsrådgiver

 

Please reload

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores salgsafdeling, kan du kontakte os via nedenstående formular. Vi vender hurtigst muligt tilbage. 

Vi passer på dine personlige oplysninger, og vi bruger dem kun til at kontakte dig med henblik på at give dig den bedste service. Læs mere om vores privatlivspolitik her.

Car Special A/S
Industriskellet 9-13
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

 

Salgsafdelingen:

 

Mandag-fredag: 09.00-18.00
 

Lørdag: Lukket
 

Søndag: 11.00-16.00

 

Værksted og reservedele:

Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-17:00)

Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-17:00)

Telefontid: 08:00 – 17:00

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2015 by Car Special A/S