"KIA topper J.D. Powers kvalitetsanalyse for andet år i træk"

 

 
 
 
 
KIA Niro er blot en af de fem KIA modeller, der indtager førstepladsen i sit segment i J.D. Powers kvalitetsanalyse for 2017

Artikel fra http://press.kiamotors.dk/

Den 22. juni blev J.D. Powers 2017 Initial Quality Study (IQS) offentliggjort. J.D. Power har i de sidste 31 år udgivet en årlig rapport, hvor de offentliggør kvaliteten og pålideligheden af de forskellige mærker i bilbranchen i USA. I den netop offentliggjorte kvalitetsanalyse bliver KIA Motors for andet år i træk rangeret som branchens nr. 1 for bedste kvalitet. KIA har forbedret sig med hele 11 point i forhold til sidste år, og er fortsat det mærke med færrest fejl på modellerne i forhold til alle andre bilmærker i USA.

KIAs resultat i år er det bedste resultat for et bilmærke i de sidste 20 år af undersøgelsen. KIAs fremragende resultat er drevet af førstepladser i fem segmenter; KIA Soul (compact MPV), KIA Forte (compact car), KIA Cadenza (large Car), KIA Niro (small SUV) og KIA Sorento (midsize SUV). KIA Soul vandt IQS-prisen i compact MPV segmentet for tredje år i træk, mens KIAs to nyeste modeller; Cadenza og Niro udmærkede sig med førstepladsen i hver deres segment i deres første modelår. KIA Cadenza sluttede endda som topscorer blandt alle bilmodeller, der var med i undersøgelsen. Sammen med Optima og Sportage sluttede hver af de syv deltagende KIA modeller i 2017 IQS undersøgelsen på enten første eller anden pladsen i deres respektive segment.

"Da KIA slog hele branchen i sidste års J.D. Power Initial Quality Study, var der mange der satte spørgsmålstegn ved, om vi kunne opretholde en så høj position. I dag er svaret højt og tydeligt, da KIA indtager første pladsen for andet år i træk med flere 2017-segmentprisvindere end noget andet bilmærke" udtaler Michael Sprague, Chief Operating Officer hos Kia Motors America. "Det faktum at hele modelporteføljen topper IQS-hitlisten bekræfter KIAs status som en førsteklasses bilproducent og afspejler de krævende standarder og håndværk, som vores KIA team tilfører hver eneste bil KIA producerer."

Årsrapporten analyserede svar fra 77.415 respondenter i forhold til 243 bilmodeller på tværs af 26 segmenter. Bilerne blev vurderet på køreoplevelse, motoren og gearkassens præstationer samt en bred vifte af kvalitetsproblemer, der blev rapporteret af bilejerne.

Skal din næste bil være en KIA?

Du kan se vores modelsortiment her, og vi er naturligvis altid klar til rådgive dig og til at besvare dine spørgsmål. Besøg os i vores bilforretning, ring til os på 43 54 30 40 eller skriv til os på Facebook, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. 

Car Special A/S
Industriskellet 9-13
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

Salgsafdeling:

Mandag-fredag: 09.00-18.00

Lørdag: Lukket

Søndag: 11.00-16.00

 

Værksted og reservedele:

​Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-17:00)

​Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-17:00)

Telefontid: 08:00 – 17:00

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2015 by Car Special A/S