KIA biler

Hvilken KIA bil er din favorit?

Er du på udkig efter en ny KIA? Så er du med garanti havnet det rette sted. Hos os finder du alle de nyeste KIA biler - lige fra den helt nye KIA Picanto til den nye sportslige SUV; KIA Stonic. Vi bestræber os altid på at give dig den bedste service og de bedste vilkår, når du køber bil hos os. 

 

Vi har et af Danmarks største udvalg af KIA biler, som stort set altid er klar til hurtig levering. Alt du skal gøre er at kigge forbi vores bilhus i Ishøj og tage en snak med én af vores sælgere. Så varer det ikke længe før du er godt kørende. 

 

Som KIA bilforhandler sikrer vi, at du er sikkert kørende de næste 7 år frem med KIAs populære garanti.  

Vælg ønsket model her:

KIA Picanto

Den er så adræt, at den får folk til at vende sig overalt! Fra en nydesignet kofanger til en længere akselafstand. Der er skabt noget meget smukt i kabinen i den nye Picanto. I det flotte instrumentpanel er alle informationer grupperet på en logisk måde. Sæderne er komfortable, men alligevel sportslige. Kabinen byder dig velkommen med et åbent, rummeligt og moderne design. Smarte opbevaringsmuligheder og en komfortabel midterkonsol bidrager til den gode køreoplevelse.

KIA Rio

KIA Rio er designet til at tiltrække sig opmærksomhed på alle måder. Med sit fantastiske udseende, har denne hatchback masser at byde på: Et komfort- og udstyrsniveau udover hvad du ville forvente for denne klasse, samt avancerede teknologi- og sikkerhedsfeatures kombineret med lave driftsomkostninger. Fra signaturkølergrillen til den muskuløse bagende er det en bil, som imponerer med spændende og dynamiske detaljer.

KIA Ceed

Hvis du vil have køreglæde, dynamisk styling og lige så dynamiske køreegenskaber, har du fundet det helt rigtige match. Den nye KIA Ceed fås både som hatchback og Sportswagon, og den har et kraftfuldt og sofistikeret nyt design, der straks fanger din opmærksomhed. Og derudover er den udstyret med flere intelligente nye teknologier, der vil gøre dine køreture til en ren fornøjelse.

KIA Ceed SW

Hvis du vil have køreglæde, dynamisk styling og lige så dynamiske køreegenskaber, har du fundet det helt rigtige match. Den nye KIA Ceed fås både som hatchback og Sportswagon, og den har et kraftfuldt og sofistikeret nyt design, der straks fanger din opmærksomhed. Og derudover er den udstyret med flere intelligente nye teknologier, der vil gøre dine køreture til en ren fornøjelse.

KIA XCeed

KIA XCeed er en ny urban crossover utility vehicle (CUV) fra KIA, som kombinerer de praktiske egenskaber fra en SUV med det sporty udseende og de medrivende køreegenskaber fra en hatchback.

 

Den nye CUV er et sporty alternativ til de traditionelle SUV’er, men den byder samtidig på et sammenligneligt niveau af plads til både passagerer og bagage. KIA XCeed engagerer førerne med sine sporty køreegenskaber og giver en komfortabel og tryg køreoplevelse med bedre overblik over vejen i forhold til en almindelig hatchback.

KIA Niro Hybrid

Den nye KIA Niro skifter umærkeligt mellem benzin- og eldrift - eller bruger begge systemer sammen. Systemet til genindvinding af bremseenergi udnytter den kinetiske energi til opladning af batteriet. Den leverer også en samlet ydelse på 141 hk, og i ren eldrift kan den køre 120 km/t. 

Den nye KIA Niro er meget mere end en bil. Fra lave emissionstal og lavt brændstofforbrug til nem vedligeholdelse og 7 års garanti - selv på batteriet (dog ikke 12V driftsbatteriet). Alsidig til alle behov, adræt for garanteret køreglæde. Oplev, hvad der gør den til noget helt særligt.  

KIA Niro Plug-In Hybrid

Den attraktive nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Med en rækkevidde på helt op til 58 km på ren el, går der lang tid imellem brændstoftankning. Et enkelt blik på den nye Niro Plug-in Hybrid afslører, at den er unik. Nyd den gode plads i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Den rummelige kabine er spækket med features, der optimerer komforten og fleksibiliteten. Ultradynamisk kørsel i weekenden og ren effektivitet på dine daglige pendlerture. Med den nye KIA Niro Plug-in Hybrid kan du nyde begge dele. Den er en miljøvenlig plug-in hybridcrossover med en usædvanlig motorteknologi.

KIA e-Niro

Den sporty og alsidige e-Niro kombinerer en behagelig køreoplevelse med et iøjnefaldende design og funktionelle egenskaber.

Med den nye WLTP-norm opnår den nye e-Niro en rækkevidde på op til 450 km på enkelt opladning.

KIA e-Soul

Moderne linjer, friske farver og hightech-detaljer får den nye KIA e-Soul til at skille sig ud fra mængden. 

Slut med at lede efter tankstationer, slut med olieskift og støjende og vibrerende motorer og helt slut med emissioner. Med den nye KIA e-Soul får du i stedet lang rækkevidde med nem opladning og øjeblikkelig acceleration – i en moderne atmosfære, hvor kun lyden fra din musik er høj.

KIA Optima

Den helt nye KIA Optima, som er den perfekte videreudvikling af den prisbelønnede forgænger, skriver næste kapitel i en visionær designhistorie. Vores dygtige europæiske designere har ramt den helt rigtige balance mellem gennemgribende stil, visuel innovation og funktionelle forbedringer. Resultatet: En sedan, som løfter dig et niveau op.

KIA Optima SW

Med det imponerende udvendige design og masser af raffinement i kabinen, som kendes fra Optima-familien, tilfører den helt nye Optima Sportswagon ekstra praktiske egenskaber og et attraktivt stationcardesign. Overalt udstråler den attraktive bil førsteklasses kvalitet – fra de skarpe linjer på den lange, elegante og dynamiske profil til de bløde materialer og ergonomiske detaljer i den alsidige og rummelige kabine. Og det matches af en lang række intuitive og assisterende teknologier, der typisk forbindes med biler fra en højere klasse.

KIA Optima SW Plug-In Hybrid

Èn af de mest populære Plug-In Hybrid på markedet. Med en rækkevidde på helt op til 62 km på ren el, går der lang tid imellem brændstoftankning. Med dynamiske linjer og en kraftfuld front er den nye KIA Optima Sportswagon Plug-in Hybrid alt andet end genert. Du kan nemt oplade den nye KIA Optima Sportswagon Plug-in Hybrid via en 220 V-husholdningsstikdåse eller ved en ladestation. 

Priser fra kr. 368.979,- inkl. leveringsomkostninger

KIA Stonic

Den nye KIA Stonic er fuld af substans. Skarpe horisontale linjer udgør en kontrast i det elegante design, så bilen skiller sig ud i landskabet. Bilens entusiastiske køreegenskaber og gode respons fylder dig med begejstring, når du skal ud og køre. Ekstra komfort og innovative features eliminerer stress ved bykørsel. Stonic gør det sjovt at køre bil igen.

KIA Sportage

Fra motorhjelmen til bagagerummet har den helt nye Sportage SUV-lignende træk. Som eksempelvis de højtplacerede forlygter og den lave, brede kølergrill, som giver fronten et imponerende look og en robust udstråling. Svungne linjer og skarpe detaljer skaber en dynamisk profil. Bagpå møder klart definerede linjer og bløde karrosseriflader markante baglygter - et syn, som du sent vil glemme.

KIA Sorento

Sorento er vores topmodel i Europa og kabinen er nu blevet endnu mere sofistikeret. Alt er fremstillet af særdeles bløde førsteklasses materialer. Den nye Sorento er meget mere end blot et elegant og modent eksteriør. Den afspejler alt det, som vores brand står for, hvad angår design, håndværksmæssig kvalitet og teknologi. 

KIA Stinger

Forestil dig vejen bredt ud foran øjnene på dig. Og fornemmelsen af at være omsluttet af en overdådig kabine. Og følelsen af begejstring over den 3,3-liters V6-motor med dobbelt turbo og 370 hk, som er klar til at sende dig af sted mod horisonten. Alt sammen tilsat ikonisk dristighed, som overskygger alt andet. Med den nye KIA Stinger får du alt dette og meget andet.

KIA Vans

Skulle dit behov ligge i en KIA varevogn, så har vi den rette løsning til dig. Vi har et stort udvalg af KIA Varevogne - lige fra den sporty KIA Rio Van til den store og rummelige KIA Sportage. Mærk friheden ved at køre KIA Van. Lave priser og høj kvalitet er ét af de udtryk, som kendetegner KIA Vans.

KIA Taxa

Taxakørslens popularitet er henover de seneste år steget, og kunderne har skarpe præferencer, hvad angår rummelighed og benplads. Det er derfor vigtigt, at taxachaufføren imødekommer disse behov. KIA Taxa opfylder disse kundebehov. I og med en KIA Taxa bruger mange timer på vejene dag ind og dag ud, hvilket kilometertælleren hurtigt stige.

KIA's 7 års garanti har indtil nu givet op til 3år/100.000 kilometer, men nu er der åbnet op for udvidet garanti på på 3 år/250.000 kilometer ved køb af KIA Taxa. 

 

Please reload

Interesseret?

Hvis en eller flere af ovenstående biler har fanget din interesse, kan du kontakte os via nedenstående formular. Vi vender hurtigst muligt tilbage, og så er du godt kørende inden længe. 

Vi passer på dine personlige oplysninger, og vi bruger dem kun til at kontakte dig med henblik på at give dig den bedste service. Læs mere om vores privatlivspolitik her.

Car Special A/S
Industriskellet 9-13
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

Salgsafdeling:

Mandag-fredag: 09.00-18.00

Lørdag: Lukket

Søndag: 11.00-16.00

 

Værksted og reservedele:

​Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-17:00)

​Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-17:00)

Telefontid: 08:00 – 17:00

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2015 by Car Special A/S