Er du på udkig efter en KIA Varevogn?

En af grundtankerne bag KIA er at give dig mest mulig bil for pengene. 
Det gælder også, når det kommer til vores van-sortiment. Hos os har vi ikke kun KIA personbiler, men også KIA biler der kan leveres på gulplade. Som erhvervsdrivende har du måske brug for en bil, der har god plads bag førersæderne. Dette hjælper KIA varevogne dig med. Vi håber, at vi med vores store udvalg af KIA varevogne kan friste dig.

Van modellerne

Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige van modeller. Du kan downloade priser og specifikationer samt bestille en online prøvetur. God fornøjelse.

KIA Rio Van

KIA Rio er designet til at tiltrække sig opmærksomhed på alle måder. Med sit fantastiske udseende, har denne hatchback masser at byde på: Et komfort- og udstyrsniveau udover hvad du ville forvente for denne klasse, samt avancerede teknologi- og sikkerhedsfeatures kombineret med lave driftsomkostninger. Fra signaturkølergrillen til den muskuløse bagende er det en bil, som imponerer med spændende og dynamiske detaljer.

Priser fra kr. 78.979,- ex. moms inkl. leveringsomkostninger.

KIA cee'd Van

Dynamisk udvendigt, rummelig indvendigt - KIA cee'd kan det hele. Den gennemtænkte pladsudnyttelse skaber god benplads og god lofthøjde, så personerne i bilen kan nyde komfort under kørslen. Selv bagagerummet er et af de mest rummelige i klassen. 

KIA cee'd, som er produceret på vores topmoderne fabrik i Slovakiet, er konstrueret af europæiske ingeniører og lever op til de absolut højeste standarder. Så du kan være sikker på, at du får det absolut bedste, både hvad angår kvalitet og komfort. 

Priser fra kr. 128.979,- ex. moms inkl. leveringsomkostninger

KIA cee'd SW Van

Dynamisk udvendigt, rummelig indvendigt - KIA Cee'd Sportswagon kan det hele. Der er benplads og hovedhøjde nok til, at alle personer i bilen kan nyde en komfortabel kørsel, og i bagagerummet er der god plads til al bagagen.

For at du kan nyde hver eneste kilometer i bilen, er KIA Cee'd Sportswagon udstyret med masserer af hightech-assistentsystemer og aktive og passive sikkerhedssystemer. Bilen har en lang række intelligente teknologier, der gør det muligt for dig at undgå farlige situationer.  

Priser fra kr. 133.979,- ex. moms inkl. leveringsomkostninger.

KIA Venga Van

Hvem siger man ikke kan være stilfuld og praktisk samtidig? Europæisk design, en kraftfuld holdning, strammer linjer og dristige vinkler giver den nye KIA Venga sin karakteristiske stil. Sans for detaljen og subtile forbedringer fuldender pakken og sikrer at funktionalitet aldrig kommer i vejen for det iøjnefaldende udseende. 

Hvad enten du ser den tæt på eller langt fra, så er den nye KIA Venga spækket med flotte detaljer: fra den nye kølergrill med store omsluttende forlygter til de markante baglygter, der fuldender det dynamiske, kileformede design af bilens bagende.​

Priser fra kr. 108.979,- ex. moms inkl. leveringsomkostninger.

KIA Niro Hybrid Van

Den nye KIA Niro skifter umærkeligt mellem benzin- og eldrift - eller bruger begge systemer sammen. Systemet til genindvinding af bremseenergi udnytter den kinetiske energi til opladning af batteriet. Den leverer også en samlet ydelse på 141 hk, og i ren eldrift kan den køre 120 km/t. 

Den nye KIA Niro er meget mere end en bil. Fra lave emissionstal og lavt brændstofforbrug til nem vedligeholdelse og 7 års garanti - selv på batteriet (dog ikke 12V driftsbatteriet). Alsidig til alle behov, adræt for garanteret køreglæde. Oplev, hvad der gør den til noget helt særligt.  ​

Priser fra kr. 168.979,- ex. moms inkl. leveringsomkostninger.

KIA Carens Van

Den nye KIA Carens giver den fuld gas med alsidigheden. Med masser af plads, fleksible og sædekonfigurationer og smarte opbevaringsløsninger i hele kabinen - inklusive et rummeligt bagagerum. Med plads til op til syv personer kan du invitere hele familien med. Klap sæderne ned for at få endnu mere plads til bagage eller andre ting i bilen. 

Priser fra kr. 167.979,- ex. moms inkl. leveringsomkostninger.

KIA Stonic Van

Den nye KIA Stonic er fuld af substans. Skarpe horisontale linjer udgør en kontrast i det elegante design, så bilen skiller sig ud i landskabet. Bilens entusiastiske køreegenskaber og gode respons fylder dig med begejstring, når du skal ud og køre. Ekstra komfort og innovative features eliminerer stress ved bykørsel. Stonic gør det sjovt at køre bil igen.

Priser fra kr. 113.979,- ex. moms inkl. leveringsomkostninger.

KIA Sportage Van

Fra motorhjelmen til bagagerummet har den helt nye Sportage SUV-lignende træk. Som eksempelvis de højtplacerede forlygter og den lave, brede kølergrill, som giver fronten et imponerende look og en robust udstråling. Svungne linjer og skarpe detaljer skaber en dynamisk profil. Bagpå møder klart definerede linjer og bløde karrosseriflader markante baglygter - et syn, som du sent vil glemme.

Priser fra kr. 183.979,- ex. moms inkl. leveringsomkostninger.

KIA Sorento Van

Sorento er vores topmodel i Europa og kabinen er nu blevet endnu mere sofistikeret. Alt er fremstillet af særdeles bløde førsteklasses materialer. Den nye Sorento er meget mere end blot et elegant og modent eksteriør. Den afspejler alt det, som vores brand står for, hvad angår design, håndværksmæssig kvalitet og teknologi. 

Priser fra kr. 293.979,- ex. moms inkl. leveringsomkostninger.

Please reload

Car Special A/S
Industriskellet 9-13
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

Salgsafdeling:

Mandag-fredag: 09.00-18.00

Lørdag: Lukket

Søndag: 11.00-16.00

 

Værksted og reservedele:

​Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-17:00)

​Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-17:00)

Telefontid: 08:00 – 17:00

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2015 by Car Special A/S