KIA Picanto: Kompakt størrelse & stærk personlighed!  

    

 

Designet til at begejstre dig

At køre Picanto er mere forfriskende end nogensinde før. Det skyldes blandt andet opdateringer af sædeindtræk og audiosystem samt friske kromdetaljer i kabinen. Kør stolt ud og luft den nye kølergrill og kofanger og se, hvor de nydesignede fælge fører dig hen.                                                           

Med sin kombination af dynamiske linjer og en ekstrovert personlighed garanterer den attraktive 5-dørs Picanto køreglæde. Med et farveudvalg på ti individuelle karrosserifarver vil du have et bredt smil på læben, mens du suser gennem byen. 

Komfortabel og praktisk 

I Picantos rummelige kabine er der nok plads til, at du kan strække benene. Takket være praktiske opbevaringsmuligheder kan du opbevare mindre genstande inden for rækkevidde, og når behovet for mere opbevaringsplads opstår, kommer bilens alsidighed dig til undsætning. Bagsæderne kan nemlig klappes frem, så du nemt kan skabe et stort bagagerum. 

Sund fornuft er en integreret del af enhver Picanto - med masser af komfortabelt udstyr som f.eks. elruder bagest og fartpilot og hastighedsbegrænser (modelafhængigt udstyr/ekstraudstyr).

Det opdaterede audiosystem med 6 højtalere omfatter et monokromt TFT LCD-display og kompatibilitet med Ipod og Bluetooth-integration af din egen musik. Du kan altså nemt tilkoble din telefon til bilens audiosystem. 

 

Sikkerhed: Klar til det uventede

 

I Picanto har sikkerheden højeste prioritet. Picanto er udstyret med seks airbags for at beskytte personerne i bilen. Udvendigt er bilens front konstrueret på en særlig måde, så den beskytter fodgængere i tilfælde af en ulykke. Picanto er derudover udstyret med ESC, HAC og ESS for at sørge for din sikkerhed.

 

Og takket være miljøvenlig motorteknologi med CO2-emissioner så lav som 95 g/km er Picanto tilmed en af de reneste biler i sin klasse, og den kan køre op til 23,3 km/l.

Du får som ved alle andre nye KIA biler 7 års fabriksgaranti på din nye KIA Picanto.

Priserne starter fra kr. 92.999,-

 

Flere billeder af KIA Picanto

Vil du vide mere?

Du kan naturligvis altid få en prøvetur, og vi er altid klar til rådgive dig og til at besvare dine spørgsmål. Besøg os i vores bilforretning, ring til os på 43 54 30 40 eller skriv til os på Facebook, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. 

Car Special A/S
Industriskellet 9-13
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

 

Salgsafdelingen:

 

Mandag-fredag: 09.00-18.00
 

Lørdag: Lukket
 

Søndag: 11.00-16.00

 

Værksted og reservedele:

Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-17:00)

Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-17:00)

Telefontid: 08:00 – 17:00

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2015 by Car Special A/S