Cee'd GT

KIA Cee'd GT: Slip bare forventningens glæde løs!  

    

 

Primære højdepunkter ved KIA Cee'd GT

KIA Cee'd GT er designet og produceret i Europa til at sætte turbo på din stil, og den passer perfekt til dynamiske kunder. Coupé-formet, fremadhældende design, sportskofangere, imponerende nye 18" alufælge, en unik kølergrill med GT-emblem ... det hele skaber en hæsblæsende køreoplevelse, som du ikke kan få nok af.

Kabinen er fuldt udstyret med materialer i høj kvalitet, som giver en ægte GT-følelse. Instrumentpanel i bløde materialer, TFT LCD-display, Recaro-sæder med indtræk i læder og ruskind, sporty gearknop i læder, det nydesignede D-formede rat er perforeret læder og pedaler i aluminium. Det er et cockpit, man hurtigt vænner sig til. 

 

Den dynamiske 1,6-liters T-GDI-motor med 204 HK leverer 260 Nm via den avancerede 6-trins manuelle gearkasse og sender bilen fra 0-100 km/t på kun 7,6 sek. Og hvis du vil have det endnu sjovere, så skift til GT-indstillingen, og nyd hvordan bilens lydaktuator fylder kabinen med motorens hæsblæsende brøl. Tophastigheden er hele 230 km/t.

Teknologi: Hightech til moderne mennesker

Gør det nemt at finde vej, og få andre brugbare oplysninger på den 7" touchscreen i farver med 3D-kort inklusiv 7 års kortopdateringer. KIA Cee'd GT omfatter også Android Auto og Apple CarPlay, som sørger for, at du er koblet op og er velinformeret uden at miste fokus på vejen. Få adgang til dine yndlingsapps og -musik, foretag opkald og send beskeder via stemmebetjening og meget andet.

Navigationssystemet opretter forbindelse til din smartphone via integreret WI-FI, så du kan holde dig opdateret med direkte trafikmeldinger, informationer om fartfælder, lokal søgning og vejrmeldinger. 

Takket være den smarte startknap kan du lade dine nøgler blive i lommen (modelafhængigt ekstraudstyr). Din KIA Cee'd GT ved, hvornår din intelligente nøgle er i nærheden, og så behøver du bare at trykke på en knap på døren for at låse bilen op, og derefter skal du blot trykke på startknappen for at starte motoren. 

Avanceret sikkerhed

 

Vi overlader intet til tilfældighederne, hvad angår sikkerhedsudstyret. Vehicle Stability Management (VSM) hjælper dig ved opbremsninger i skarpe sving eller på våd vej. Elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) hjælper med at undgå udskridning. Brake Assist System (BAS) registrerer nødopbremsninger og hjælper dig med det. Electronic Stability Control (ESC) tilfører det rette bremsetryk til hvert enkelt hjul. 

For at opnå størst mulig stabilitet og støddæmpning er karrosseriets torsionskomponenter på det forstærkede karrosseri til KIA Cee'd GT komplet forbundne. Bilen har desuden seks airbags - to frontairbags, to sideairbags og to gardinairbags. Din KIA Cee'd GT beskytter dig i alle situationer!

De dage, hvor bilen rullede baglæns ved igangsætning på bakker, er nu historie takket være KIAs Hill Start Assist Control (HAC). Når du starter på en bakke, holdes bremsetrykket i 2 sek., indtil du accelererer, så du ikke risikerer, at bilen ruller baglæns, før du sætter i gang. 

KIA Cee'd GT har en CO2-emission på 170 g/km og kan køre op til 13,5 km/l.

Du får som ved alle andre nye KIA biler 7 års fabriksgaranti på din nye KIA Cee'd GT.

Priserne starter fra kr. 325.380,-

 

Flere billeder af KIA Cee'd GT

 

Vil du vide mere?

Du kan naturligvis altid få en prøvetur, og vi er altid klar til rådgive dig og til at besvare dine spørgsmål. Besøg os i vores bilforretning, ring til os på 43 54 30 40 eller skriv til os på Facebook, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. 

Car Special A/S
Industriskellet 9-13
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

 

Salgsafdelingen:

 

Mandag-fredag: 09.00-18.00
 

Lørdag: Lukket
 

Søndag: 11.00-16.00

 

Værksted og reservedele:

Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-17:00)

Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-17:00)

Telefontid: 08:00 – 17:00

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2015 by Car Special A/S