Et klimaanlæg er som udgangspunkt mere avanceret end et airconditionanlæg. Krav til vedligeholdelse og servicering er dog ens. Vi tilbyder et A/C Service til KUN kr. 995,- inkl. moms.

Vedligeholdelse af bilens A/C- eller klimaanlæg

Hvorfor bør du overveje et A/C Service til din bil?

Med et klimaanlæg kan du indstille temperaturen i vognens kabine til en konstant temperatur. Klimaanlægget vil herefter sikre, at temperaturen holdes. Et A/C-anlæg derimod køler blot luften, der pumpes ud, og du skal selv styre temperaturen. Klimaanlægget er derfor også en del dyrere end A/C-anlæg.

Begge anlæg skal vedligeholdes, som alt andet på bilen. Et dårligt vedligeholdt anlæg er ikke effektivt, og der er risiko for, at anlægget går i stykker.

Undgå bakterier i dit aircondition-anlæg

I ethvert aircondition-anlæg er der også en fordamper. I fordamperens lameller dannes der kondensvand, og heri samles der med tiden bakterier, svamp og mikroorganismer. Derfor skal fordamperen desinficeres regelmæssigt for at sikre optimal ydeevne samt bedst indeklima.

Service af anlæg

Det er ikke unormalt, at et anlæg taber kølermiddel i løbet af et år. Det betyder en ringere effektivitet og nedslidning af anlægget med dyre omkostninger til følge. Det kan derfor være fornuftigt, at du får dit anlæg serviceret minimum hvert andet år.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte os via nedenstående formular. Vi vender hurtigst muligt tilbage. 

Vi passer på dine personlige oplysninger, og vi bruger dem kun til at kontakte dig med henblik på at give dig den bedste service. Læs mere om vores privatlivspolitik her.

Car Special A/S
Industriskellet 9-13
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

 

Salgsafdelingen:

 

Mandag-fredag: 09.00-18.00
 

Lørdag: Lukket
 

Søndag: 11.00-16.00

 

Værksted og reservedele:

Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-17:00)

Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-17:00)

Telefontid: 08:00 – 17:00

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2015 by Car Special A/S